Az internetes vállalkozások új gazdasági forradalma: Az online vállalkozások

2022.09.14 17:35

Az Internet hatalmas változást hozott a vállalkozók világában. Az első nagy változás azok a vállalkozások esetében történt. amelyek ugyan internetes vállalkozások, de ugyanúgy működhetnek online vállalkozási formában, mint nem online, vagyis klasszikus vállalkozási formájában is. A családi vállalkozások jelentős része átalakítható online vállalkozássá. De az online vállalkozások által hozott második internetes gazdasági foradalmat ezek az onlinená átalakított klasszikus vállalkozások közül azok hozták, amelyek online formában teljesen új jelleget kaptak. Ezek az oktatási online vállalkozások. Persze nem mindenki oktathat minedent. Sok esetben ahhoz, hogy valaki valamit oktasson, akár az Interneten, akár más formában, meghatározott végzettséggel kell rendelkeznie. Ha neked ilyen végzettséged van, nyeregben érezheted magad, máris készítheted az online oktatási vállalkozásodat. De mi van akkor, ha nem rendelkezel ilyen képesítéssel? 

Természetesen számodra is van lehetőség. Az online oktatások terén számtalan olyan képzés indítható, amely nem igényel külön szakképesítést. Ez az oldal elsősorban ilyen oktatásokkal foglalkozik. Tanuld meg, hogy taníthasd. (Azért nézz utánna, hogy az országos, vagy helyi előírások megkövetelik-e a bemutatott online oktatási ötletek közül általad választottaknál a szakmai előképzést. 

Ha az oldalon szereplő online programok közül nem tudsz választani, írj a címemre (   miksa.beer@gmail.com   . A tárgy mezőbe írd be: Ingyenes tájékoztatás az online képzési programokról). És természetesen ne felejtsd el megírni, hogy mi a kérdésed. Ajálnhatok más témát is, vagy más oktatást. Ha még nincs ötleted, hogy mit tudnál tanítani, az oktatási listák átnézése jó megoldás lehet, hisz kiválaszthatsz olyan témát, amit szeretnél oktatni, ami szerinted keresett lehet (ezzel kapcsolatban tőlem is kaphatsz információkat). Ha nem rendelkezel az oktatáshz szükséges előtudással, csak egy dolgod van: Tanuld meg, hogy taníthasd.